Over ons

TechDynamics is een groeiend bedrijf, gespecialiseerd in het toepassen van dynamisch gekleurd licht in de openbare ruime. Wanneer u ledverlichting op een creatieve, interactieve én ook beheersbare manier buiten op straat wilt toepassen, houdt het voor de meeste aanbieders al snel op. Denk aan problemen bij wisselende weersomstandigheden, vandalisme, kans op storing enz.

Met onze techniek, kennis en ervaring die we hebben met projecten voor gemeenten, projectontwikkelaars en kunstenaars verstaan we de kunst van dynamisch licht in de openbare ruimte als geen ander. Voor ons zijn er geen grenzen meer aan het toepassen van dynamisch licht in straten, op gevels, kunstobjecten, bruggen en pleinen e.d. Er is zoveel mogelijk, ook in combinatie met geluid, bezoekers of zelfs het weer!

We ontzorgen u en uw organisatie tijdens het gehele project/proces van ontwerp tot en met beheer en onderhoud. Onze projecten worden turn key opgeleverd. En met ons beheersysteem op afstand kunnen projecten continu worden gemonitord en bediend.

Onze techniek heeft geen limits

TechDynamics is gespecialiseerd in DMX-installaties en RGBW-lichtsturingstechniek. Hierdoor kunnen we state-of-the-art technische, artistieke en interactieve effecten creëren met verlichting in de openbare ruimte. Denk aan interactie met bijvoorbeeld geluid, beweging en weersomstandigheden. Met ons beheersysteem zijn de lichtprojecten van afstand te besturen en beheren.

We bieden ook mobiele oplossingen voor speciale gelegenheden, kunst- en/of bouw- en infraprojecten.

Kwaliteit en beheersbaarheid

TechDynamics werkt uitsluitend met kwalitatieve, betrouwbare technieken en CE-goedgekeurde onderdelen. Deze hebben zich bewezen in toepassingen buiten en zijn bestand tegen wisselende klimaatomstandigheden, hufter-proof en duurzaam in toepassing en gebruik. TechDynamics kan hierdoor een garantie van 10 jaar bieden (in combinatie met een onderhoudscontract).

Met ons unieke besturings- en beheersysteem kunnen projecten op afstand continu worden gemonitord en bediend. Dit systeem is gemakkelijk te hanteren dankzij een digitaal knoppen bord. Zo bent u altijd ‘in controle’ en blijft flexibel.

Onze werkwijze

TechDynamics ontzorgt u en uw organisatie tijdens het gehele project/proces van ontwerp tot en met beheer en onderhoud. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt, lichtspecialist en projectleider.

We werken samen met strategische partners voor ontwerp en realisatie van de projecten. De vertaling van ontwerp/ambitie naar techniek begint bij de juiste engineer. Wat is er nodig? In deze fase komt het project tot detaillering. Een belangrijke stap, want nadat het project is begonnen, wilt u niet terug naar de tekentafel. TechDynamics doorziet iedere fase van het project. Werkzaamheden als lichtberekeningen, kabelberekeningen, uitvoeringsontwerpen, vergunningen  en planningen worden deskundig uitgevoerd. Ook de werkvoorbereiding, projectbegeleiding en beheer en onderhoud zijn bij ons in vertrouwde handen.

Bij nieuwbouw en renovatieprojecten participeren we als lichtspecialist in het bouwteam van de opdrachtgever of hoofdaannemer. Bij de realisatie van kunstobjecten werken we nauw samen met de kunstenaar in de creatie en realisatie van het kunstwerk.

We houden van een uitdaging

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van interactieve gekleurde stadsverlichting in uw gemeente, bij een project of kunstwerk? Neem contact op. We gaan graag de uitdaging aan.

Telefoon

De kunst van dynamisch licht in de openbare ruimte

De kunst van dynamisch licht in de openbare ruimte

Storingen